Over chris en chris

chrischris heet niet voor niks twee keer chris. Want chris bekijkt altijd de beide zijden van de medaille. chris ziet de grote lijnen en let op de details. Is zakelijk op persoonlijke wijze. Is een zelfstandige teamplayer. Doelgericht en flexibel. Een creatieve geest met een gestructureerde werkwijze. Is toekomstgericht met stevige wortels in het verleden. Houdt van reizen en afwisseling, maar wel vanuit een stevige basis van familie, vrienden en haar favoriete stad Amsterdam.

Op deze site vind je alle informatie over chrischris en waarvoor je me kunt inschakelen. Voor vragen, voorstellen, offertes of opmerkingen kun je direct contact opnemen.

Opleiding & werkervaring

Na mijn studie Bedrijfskunde op Nijenrode, heb ik een aantal jaar als PR consultant gewerkt. Daarna ben ik aan de slag gegaan aan klantzijde, bij NCM, waar ik alle aspecten van marketing en communicatie kon ontdekken. Vijf jaar later en inmiddels hoofd marketing Benelux, was het opnieuw tijd voor een volgende stap. Nu ben ik zo'n twintig jaar actief als interimmer in de marketing- en communicatiebranche.

Ook rondde ik de Coach Training af bij het internationale MMS Institute en ben ik, naast mijn freelancewerk, mijn eigen coachingspraktijk gestart.

Wil je meer weten over mijn opleiding en ervaring? Bekijk dan mijn CV.